BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

miercuri, 26 octombrie 2011

Dupa mult stors de creiere la masina,ia un Troscinol!Ma gandeam sa incercati ceva diferit,ca tot ati intrat aici poate din curiozitate,sau poate din simpla dotinta ne niste poezie.Hai sa ne relaxam putin.Eu asa am facut.Dupa o seara grea duminica,cand am realizat ca era 4:04 si eu inca citeam comicurile lui Alex cu lacrimi in ochi de la ras,si cu dorinta sa continui sa citesc pe blog munca grea depusa de restul,dimineata m-am trezit cu urmatoarea dorinta in cap:Frate,blogul asta merita un rewiew!Dar ghinionul meu este faptul ca nu am avut net 2 zile,si deci am stat pe pauza.
Ce pot sa spun,e un fel de stand-up-comedy ceva mai bun ca la un show live,si ce-mi place cel mai mult este faptul ca ei nu scriu pasiv,e exact ca si cum ar avea un dialog cu tine,si nici macar unul pasiv,ci unul care e disperat dupa un ras mic,prin diferite metode.
Ce nu mi-a placut:Backgroundul si asezarea generala.E pretty weird,dar sunt sigura ca o sa gaseasca ei ceva.
Ii dau o nota medie de 4/5 sperand ca daca viitoare cand mai citesc sa pot sa dau un maxim.(cum n-am mai dat pana acum de altfel).

www.troscinol.wordpress.com e linkul pentru curiosi.Enjoy (si nu bagati in seama nici reclamele proaste pe care eu le am acum pe perete,nici asezarea proasta a blogului)

0 comentarii: